Google Photos äpis saab nüüd chattida

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Hardi Keerutaja

Google’i katsed teha suhtlusäppi on võtnud juba saaga mõõtmed. Hulk äppe, mis on viimase kümne aasta jooksul välja tulnud lootuses kasutajate südamed võita ning siis ajaloohämarusse vajunud. Allo, Duo, Google Wave, Hangouts, Google Talk, Google +, Google Voice – pikk ja komplitseeritud nimekiri suhtlusäppidest, mis ei tõusnud erinevatel põhjustel lendu, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

2016. aastal üritas Google teha asju lihtsamaks luues Allo ja Duo, mis olid mõeldud sõnumite saatmiseks ja videokõnedeks. Duo’ga pole lood tegelikult halvad, seda täitsa kasutatakse. Allo probleemiks oli inimeste harjumus kasutada juba olemasolevaid äppe nagu iMessage ja Facebook Messenger.

Igatahes on firma nüüd välja toonud uue lahenduse – võimaluse chattida otse piltide all

Uus funktsioon võimaldab üksikuid pilte mugavalt jagada ja nende kohta ka mõni rida saata, millele siis teine pool (või pooled, kui on jagatud mitme inimesega) saab vastata.

Uut funktsiooni piltide jagamiseks ja suhtluseks on lihtne kasutada. Kui foto on Google Photos albumist välja valitud ja Share-nupule vajutatud, on nüüdsest uus valik – “Saatmine teenuses Google Photos”. Seejärel võib valida mõne lähedasema kontakti, kelle näopilt on juba ilmunud või otsida kasutajat  nime, telefoni või e-maili järgi.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles