RIA peadirektori asetäitjaks sai Margus Arm

tehnika.postimees.ee
Copy
Margus Arm
Margus Arm Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

​Riigi Infosüsteemi Ameti peadirektor määras oma asetäitjaks riigi infosüsteemi alal senise elektroonilise identiteedi osakonna juhataja Margus Armi.

Margus Arm töötab RIAs 2016. aasta sügisest ning tal on pikk kogemus Eesti e-riigi lahendustega. Ta kaasati 2002. aastal ID-kaardi kasutusele võtmisesse ning on sellest saati olnud seotud Eesti e-teenuste arendamise ja töös hoidmisega. Arm oli 2017. aastal toimunud ID-kaardi kriisi lahendamise üks juhtfiguure.

«Minu jaoks esitab alanud aasta uue ja põneva väljakutse ning annab võimaluse e-riigi arengusse senisest laialdasemalt panustada. Eesmärk on jätkata seni algatatud tegevusi ning viia need edukalt üle finišijoone. Näen, et RIA meeskonnad, loomulikult ka kõik riigi IT-majad, saaksid teha tihedamalt koostööd. Eesti pole e-riik, kui meie alusteenused, nagu riigivõrk, X-tee ja elektrooniline identiteet, pole käideldavad, kättesaadavad või töökindlad. RIA meeskondadest kiirgab innovatsiooni ning proovin värskeid ideid parimal moel meie vankri ette rakendada,» sõnas Arm.

Armil on EBSi ärijuhtimise magistrikraad, ta on end täiendanud Tartu Ülikooli ettevõtluse ja tehnoloogia magistriõppes. Ta osaleb 2019/2020 Newton V koolitusprogrammis. Ta töötas pikalt erasektoris ning juhtis meeskondi SEB pangas ja SK ID Solutions ASis.

RIA peadirektori asetäitja riigi infosüsteemi alal juhib riigi infosüsteemi teenistust, mille alla kuuluvad andmevahetuse (X-tee ja RIHA), elektroonilise identiteedi, riigiportaali, riigivõrgu, valimiste infosüsteemide arenduse, tehnoloogia-  ning teeninduse ja protsesside arenduse osakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles