6 kerget ja nutikat brauserit Windowsi jaoks

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

Kas teie veebilehitseja on muutunud kunagisest särtsakast noorukist aeglaseks ja ressurssinõudvaks ätiks? Minu arvutis igatahes neelab Google Chrome rohkem ressurssi, kui kõik teised programmed kokku. Kuigi osaliselt on selles süüdi see, et hoian pidevalt avatuna paarikümmet säkki, siis pole ka Google siin päris puhas poiss, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kui vanasti oli Chrome selleks alternatiiviks, mis meid kiviaegse Internet Exploreri käest päästis, siis tänaseks on saadaval terve seljatäis erinevaid veebilehitsejaid, mis omakorda Chrome’I häbisse jätavad. Allpool pakume välja 6 alternatiivi, mis peaksid internetis surfamise tegema palju kiiremaks ja meeldivamaks.

Torch

Torch (tõrvik) on kerge ja populaarne brauser Windowsi jaoks. Torch on välimuselt üsna sarnane Chrome’iga, sest kasutab sama Chromium mootorit nagu ka Google Chrome, kuid on tunduvalt kiirem. Lisaks on tal mitmeid poppe ja noortepäraseid võimalusi nagu näiteks videote allalaadimine ühe klikiga mistahes veebisaidilt, sisseehitatud torrentite allalaadija, Torch videopleier, kuhjaga tasuta mänge ja isegi Torch Music, YouTube’il baseeruv teenus koondada oma muusika videod mugavalt ühte kohta. Torch’I alla tõmmata saab SIIT.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles