Konkurents kiskus kulleriäris pinged üles (1)

Aivar Pau
, toimetaja
Copy
Wolti kuller
Wolti kuller Foto: Liis Treimann

Eestlased armastavad järjest enam sooja toitu endale kontorisse ja koju tellida, ent konkurentsiolukord kulleriturul on toonud kaasa esimesed pingelahvatused, muu hulgas ka rahvuste pinnal.

Pressinõukogu tegi antud loo kohta negatiivse otsuse.

Toidukullerite turul on end Eestis sisse seadnud kaks suuremat tegijat: juba aastaid siin tegutsenud soomlaste Wolt ja mullu sügisel teenust pakkuma asunud eestlaste Bolt. «Me näeme, et sel turul on ruumi mitmele pakkujale, seega konkurentsis probleemi ei näe. Konkurents toob kasu nii tarbijale kui ka pakkujatele,» kommenteeris Bolti pressiesindaja Jaan Lašmanov.

Samas on just eestlaste sisenemine sellele väikesele turule tüli majja toonud, näitavad Postimehele lekkinud sise­kirjad.

«Vaadates peale hetkeolukorrale, on selge tõsiasi, et kahjuks tõepoolest on konkurendi turule ilmumine mõjutanud meie tellimuste arvu. Teine suur tegur on suur kullerite osakaal, kes proovisid konkureerivat platvormi, ning nüüd tulevad tagasi nn sinisele poolele,» seisab Wolti Eesti üksuse töötaja Egert Pröömi sisekirjas oma kulleritele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles