Telia asus pakkuma automaatset reisikindlustust

Aivar Pau
, toimetaja
Copy
Telia logo.
Telia logo. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Telia asus alates sellest aastast vahendama Seesami reisikindlustust, mis rakendub automaatselt kohe, kui teenuse tellinud inimese mobiiltelefon on lülitunud mõnda välismaisesse mobiilivõrku.

Teenuse tellimisel iseteeninduses ei maksa klient midagi ning kindlustuse päevatasu rakendub vaid siis, kui klient läheb reisile.

«Seega ei pea inimene enne igat reisi uuesti vormistama kindlustuspoliisi, sest reisikindlustus on nüüd taustal alati olemas ning aktiveerub automaatselt välismaale reisides,»  selgitas Telia Eesti finantseerimise ja lisaväärtusteenuste valdkonna juhi Maksim Melamed.

 Kui klient mõnel reisil kindlustuskaitset kasutada ei soovi, saab teenuse ajutiselt SMS-i teel peatada ilma tellitud teenusest endast loobumata ning kindluskaitse aktiveerub uuesti järgmisel reisil.

Teenus sisaldab näiteks reisitõrke ja pagasikindlustust, õnnetusjuhtumi ja meditsiiniabi kindlustust ning vastutuskindlustust. Sellele lisaks katab kindlustus ka näiteks mäesuusatamise ja instruktoriga sukeldumise riskid ning laieneb kindlustusvõtjaga samal reisil viibivatele pereliikmetele.

Telia reisikindlustuse päevahind on 2,49 eurot ning teenust saavad kasutada Telia ja Diili mobiiliteenuste lepingulised kliendid. Kui klient tarbib kindlustust aastas rohkem kui 30 päeva ulatuses ehk 75 euro väärtuses, saab ta selle summa täitudes kasutada reisikindlustust ülejäänud aasta lõikes tasuta.

Teenuse kindlustusandjaks on Seesam Insurance AS Leedu filiaal ning Telia pakub teenust koostöös kindlustusmaakler EDRAUDA UADBB Eesti filiaaliga.

Reisikindlustuse teenusega saab liituda Telia iseteeninduses ja Telia esindustes .

Telia reisikindlustuse kindlustuskaitsed ja summad:

Kaitse                                                                   Kindlustuse summa

Meditsiiniabi kindlustus                                            100 000€

Õnnetusjuhtumi kindlustus                                        10 000€

(sh mäesuusatamine ja

instruktoriga sukeldumine)

Reisitõrke kindlustus                                                1000€

Pagasikindlustus                                                      700€

Vastutuskindlustus                                                   30 000€

Omavastutus kindlustusjuhtumi korral                          0€

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles