Võrdleme OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro telefoni

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia e-pood

Hiina, mitte enam nii tundmatu, tooja OnePlus tõi möödunud sügisel müüki kaks uut mudelit. OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro. Põhimõtteliselt sellega ettevõtte mudelivalik ka piirdub, kui mitte arvestada möödunud kevadel ilmavalgust näinud mudeleid OnePlus 7 ja 7 Pro, mille parendatud versioonid T lisanimega mudelid tegelikkuses ongi, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kuigi mitmes mõttes sarnased, leiab 7T ja 7T Pro vahel siiski (lisaks ca 100 eurosele hinnavahele) mitmeid erinevusi. Sellest, millised need täpsemalt on ja kumba telefoni eelistada, allpool juttu tulebki.

Ekraan

Üheks kõige suuremaks ja silmapaistvamaks asjaks, milles kaks telefoni eri radu pidi käivad on kahtlemata ekraan. Nimelt on Pro mudelil see viidud sõna otseses mõttes igast küljest servadeni. Ehk puudu on ka sisselõige eesmise kaamera jaoks ning seega on kogu seadme ekraan üks kogu esipaneeli täitev tervik. Tava 7T seevastu, on aga varustatud traditsioonilise sälguga eesmise kaamera tarvis. Etteruttavalt võib öelda, et Pro mudelil ei ole esimene kaamera mitte ära kaotatud, vaid see kerkib korpusest vajadusel vaikse surina saatel, olles kindlapeale üks telefoni ägedamaid ja silmapaistvamaid funktsioone. Erinevad on ka ekraanide suurused – tavamudeli oma veidi väiksem ehk 6,55 tolli ja Pro oma jällegi suurem ehk 6,67 tolli. Lisaks on Pro ekraan servadest veidi kumer, samal ajal kui 7T on traditsiooniliselt sirge.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles