Kanada ettevõte hakkab kasutama Skeletoni kondensaatoreid (1)

Aivar Pau
, toimetaja
Copy
Taavi Madiberk
Taavi Madiberk Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Eestist alguse saanud tehnoloogiaettevõte Skeleton Technologies hakkab varustama superkondensaatoritega Kanada ettevõtet Attabotics, mis pakub kõik-ühes automatiseeritud e-kaubanduse logistikalahendusi Põhja-Ameerika suurimatele jaemüügiettevõtetele.

Ettevõtte teatel disainisid Skeleton ja Attabotics koos toiteploki, mis võimaldab uue põlvkonna Attaboticsi robotitel maksimaalselt ära kasutada Skeletoni superkondensaatoreid.

«Meie superkondensaatorid on Attaboticsile väga sobivad, sest neil on pikk kasutusiga, suur läbilaskevõime ja võimsustihedus. Mida väiksem on toiteallikas, seda väiksemaid roboteid Attabotics saab teha, mis omakorda võimaldab kasutada vähem ruumi ja muuta laotegevust tõhusamaks,» ütles Skeletoni tegevjuht Taavi Madiberk. 

Kondensaatoreid hakatakse laadima kindlaksmääratud kohtades teekonnal erinevate ladustamiskohtade vahel, nõudmata selleks eraldi laadimisruumi. Rohkem kui miljoni laadimis- ja mahalaadimistsükliga võimaldavad superkondensaatorid teha robotitel tööd 24 tundi ööpäevas, kümme aastat jutti.

Skeleton Technologies on grafeenil põhinevate superkondensaatorite ja energiasalvestussüsteemide tootja ja arendaja, mille klientideks on autotööstusettevõtted, tööstuslike seadmete tootjad, logistikafirmad ja kosmosetööstuse peatöövõtjad.

Alates asutamisest 2009. aastal on Skeleton Saksamaal ja Eestis tootmise laiendamiseks tõstnud üle 60 miljoni euro investeeringuid ja suurendanud oma töötajate arvu neljalt 139-le.

Attabotics pakub lao- ja tellimuste täitmise teenuseid jaemüüjatele ja brändidele tiheasustusega aladel, et vähendada viimase miili kohaletoimetamise aega. Attaboticsi peakontor asub Kanadas Calgarys ja täitekeskused kogu Ameerikas ning Kanadas.

Skeletoni ja Postimehe omanikeringis on kattuvusi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles