Eesti olulisim tehnoloogiakonverents lükkub viiruse tõttu edasi

tehnika.postimees.ee
Copy
Latitude59 tehnoloogiakonverents 2019. aastal.
Latitude59 tehnoloogiakonverents 2019. aastal. Foto: Latitude59

Maikuus toimuma pidanud tehnoloogia-, ettevõtluse ja innovatsioonikonverents Latitude59 lükkub seoses maailmas leviva koroonaviirusega suve lõppu, 27.–28. augustile.

Pärast arutelusid terviseameti, Tallinna linna, ürituse partnerite ja meeskonnaga otsustas Latitude59 sündmuse edasi lükata, et aidata kaasa koroonaviiruse leviku tõkestamisele ning tagada osalejate, partnerite ning meeskonna turvalisus üritusel, teatasid konverentsi eestvedajad.

Enne ürituse edasilükkamist ostetud piletid kehtivad ka konverentsi uutel kuupäevadel.

Kuigi hetkel ei ole Eestis viiruse kohapealse laialdase leviku tõenäosus kõrge, siis arvestades Latitude59 2500 osalejani küündivat rahvusvahelist publikut, on ürituse edasilükkamine õige samm, et aidata kaasa koroonaviiruse leviku tõkestamisele.

«Otsus Latitude59 edasi lükata tuli raske südamega, kuid vaadates olukorda maailmas ning võttes arvesse terviseameti soovitusi, oli see ainuõige. Publiku ja meeskonna turvalisus on meie prioriteet. Kui nüüd vaadata lootusrikkalt edasi, siis kasutame juurde saadud aega ja teeme tööd, et sündmus saaks veelgi parem,» ütles Maarja Pehk, Latitude59 juht.

Maikuus toimuma pidanud konverentsil esinevad president Kersti Kaljulaid, Veriffi asutaja ja tegevjuht Kaarel Kotkas, SGInnovate'i tegevjuht Steven Leonard, Financial Times'i kolumnist Simon Kuper ja mitmed teised tehnoloogiasektori suurkujud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles