E-Jalgpall toob kitarristide tulise lahingu!

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: e-sport Media Group

Varasematel eJalgpalli Eesti Meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiridel on juba kombeks saanud show-mängud, mis jätkuvad ka 25. aprillil toimuval 5. kvalifikatsioonil. Turniiri alguses astuvad omavahel vastamisi «Karl-Erik Taukar band» kitarrist Eric Kammiste ning Raul Ojamaa, kes kuulub ansambli «Miljardid» liikmete hulka.

Registreeru viimasele kvalifikatsioonile:

Eric Kammiste on konsooliomanik olnud aastast 2013 ning hetkel tegeleb ta Rockstar Games'i suurteose «Red Dead Redemption 2» läbimisega. Ansambli «Miljardid» kitarrist Raul Ojamaa peab oma lemmikuks videomänguks originaalsete karakterite ning põneva maailma tõttu teost «Witcher 3».

Raul tegi virtuaalse jalgpalli põhitõed omale selgeks mänguga «FIFA 17». Eric on aga omanud alates «FIFA 2002» seeria kõiki teoseid. Väljakule jookseb «Karl-Erik Taukar band» kitarrist võistkonnaga Borussia Dortmund, keda on toetanud aastast 2010. Taktika osas kavatseb ta anda palju sööte äärele Hakimile ja ehk siis mõni kukub ikka sisse ka, loodetavasti.  Võib-olla. «Miljardid» kitarrist valib kas PSG või Liverpooli võistkonna.

Ejalgpalli 5. kvalifikatsioon algab 25. aprillil kell 18:00. Mänge kommenteerivad Aleks Lesk ja Christopher Krutto.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles