Maxima hoiatab kopeeritud välimuse ja nimega rakenduse eest

BNS
Copy
Pilt on illustratiivne. Valga Maxima XX pood.
Pilt on illustratiivne. Valga Maxima XX pood. Foto: Arvo Meeks

Maxima tuvastas eelmisel nädalal, et rakendustepoes Google Play pakutakse ka kopeeritud välimuse ja nimega mobiilirakendust, millel pole Maxima mobiilse ostupuldiga mingit pistmist.

Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Janne Laik selgitas, et ettevõte on informeerinud sellest kohe ka rakendustepoodi Google Play. Rakendustepoes tuleks veenduda, et alla laaditakse äpp, mille autoriks on märgitud Maxima Eesti.

Kahe nädala eest tarbijateni toodud kaupluses ostupuldina toimivat Maxima mobiilirakendust on praeguseks alla laaditud üle 30 000 korra

Mobiiliäpp võimaldab igas Maxima kaupluses skaneerida valitud toodete triipkoodid ning tasuda ostukorvi eest iseteeninduskassas või tavakassas. Ostude eest saab soovi korral tasuda rakendusse lisatud pangakaardiga või kassa pangaterminali kaudu.

Maxima mobiiliäpp on eesti-, vene- ja inglisekeelne.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvins Volkase sõnul on Maxima esimene jaekett Eestis, kes on jaekaubandusettevõttena arendanud kaupluses ostlemiseks mobiilirakenduse, sarnaselt globaalsete innovatiivsete jaekaubandusettevõtetega. «See annab võimaluse teostada kaupluses kogu ostuprotsess, omades endaga kaasas vaid isiklikku mobiiltelefoni,» sõnas Edvinas Volkas. «Mobiilne ostlemine on jaekaubanduse, aga kindlasti just toidukaubanduse jaoks parim võimalus kiireks, lihtsaks, mugavaks ja kontaktivabaks ostukogemuse pakkumiseks klientidele,» lisas Edvinas Volkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles