Uue iPhone'i müügiletulek vallandas Hiinas kaose

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 4Si müügile jõudmine vallandas Pekingis tõelise ostuhulluse, mille ohjamiseks oli vaja sekkuda kohalikul politseil.
iPhone 4Si müügile jõudmine vallandas Pekingis tõelise ostuhulluse, mille ohjamiseks oli vaja sekkuda kohalikul politseil. Foto: SCANPIX.

Apple’i uute toodete müügile jõudmisel on üsna tavaline, et esimestel huvilistel tuleb soovitud toote ostmise nimel seista pikkades järjekordades ning kulutada nii oma aega kui närvirakke.

Hiinas viis iPhone 4Si müügile jõudmine klientide käitumise aga sootuks uuele tasemele, kirjutab tehnoloogiasait Engadget.com.

Nõudlus Apple’i uue nutitelefoni järele osutus sedavõrd suureks, et kaupluse ukse taha kogunenud soovijate vahel puhkes kaklus ning olukorda oli sunnitud kontrolli all hoidma kohalik politsei.

Samas on teateid selle kohta, et üks Pekingis tegutsev Apple’i kauplus on oma uksed sulgenud lootuses, et sinna kogunenud suur rahvamass laiali läheks.

See on aga omakorda esile kutsunud klientide pahameele ning kauplust on pommitatud vihaste kundede poolt kanamunadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles