Vaata ⟩ Kes võidutsesid suurel Euronicsi Fortnite'i esimesel turniiril?

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

MyHits esitleb: 26. juulil algab neli nädalat kestev suur Fortnite'i turniir, mis kulmineerub 16. augustil aset leidva finaaliga. Turniiri auhinnafond on 500€. Võistlusest saavad osa võtta nii PlayStation 4, Xbox One'i, Nintendo Switchi kui ka arvutiga mängijad.

Fortnite'i mänguoskusi on võimalik näidata igal pühapäeval algusega kell 19:00. Selleks tuleb vaadata otseülekannet, kus striimerid Toodz ja lyysmees jagavad täpsemat informatsiooni, kuidas serveriga ühenduda.

Kolmel esimesel pühapäeval paneb turniiri auhinnad välja Vitamin Well. Parim selgitatakse kaugeima elimineerimise ja kõige suurema elimineerimiste arvu järgi. Parimatele on auhinnaks kast Vitamin Welli jooki.

16. augustil pannakse mängijate oskused tõsiselt proovile, sest siis leiab aset suur Euronicsi Fortnite'i turniiri finaal. Toimuva kolme mängu peale arvutatakse kokku elimineerimiste ja lõpp-positsiooni järgi punktisumma, millega selgub Eesti parim Fortnite'i mängija. I koht võidab 300€, teine 150€ ning kolmas 50€.

Turniiris osalemiseks jälgi otseülekannet Postimees TV või Euronicsi mänguklubi vahendusel. Jooksvatele küsimustele saab vastused liitudes e-spordi Discordiga.

Turniiri esitleb MyHits. Turniiri toetavad Euronics, PlayStation, Vitamin Well ja Alma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles