Uus OnePlusi telefon ilmub juba paari nädala pärast

Aleksandr Bregin
, Tehnikaportaali toimetaja
Copy
OnePlus logo.
OnePlus logo. Foto: GarethWilley / Shutterstock

Hiina telefonitootja OnePlus on tuntud oma konkurentsivõimeliste seadmete poolest üle terve maailma. Nüüd rääkis firma, et järgmine OnePlusi telefon tuleb juba oktoobris.

OnePlus on viimastel aastatel muutunud silmapaistvaks telefonitootjaks – vähem kui kümme aastat tagasi lasid nad välja OnePlus One seadme, mis võitis entusiastide südameid oma lipulaeva-klassi riistvara ja odava hinnaga. Sellest ajast alates püüdis OnePlus iga aastaga kvaliteedilatti tõsta, jõudes tänavu taas lipulaeva-klassi mitte vaid telefoni kvaliteedi, vaid ka hinnaga – OnePlus 8 Pro maksab nüüd sama palju nagu näiteks iPhone'i või Samsungi seadmed.

Iga aasta teises pooles laseb OnePlus välja ka uuendatud T-seeria ning kinnituse sai 2020. aasta OnePlus 8T väljalaskekuupäev – 14. oktoober.

Tallinn, Postimehe toimetus, 12.06.2018 OnePlus 6.
Tallinn, Postimehe toimetus, 12.06.2018 OnePlus 6. Foto: Joakim Klementi / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Telefonist ei ole praegu veel palju teada, kuid oodatakse, et seadmel tuleb 120 Hz toega ülisujuv AMOLED-ekraan, mis ei ole servadest kõver. Paljud entusiastid on aastaid rääkinud, et kõverad ekraaniservad telefonidel ei ole mugavad – see viib tihti tahtmatute vajutusteni peopesaga. Samsung populariseeris seda oma Galaxy 7 Edge'i telefoniga, kuid nüüd on aeg minna tagasi praktilisuse juurde. Õnneks OnePlus mõtleb samamoodi.

Samsungi kaamerakompleks on suur ristkülik üleval vasakus nurgas. Ilmselt sarnaneb OnePlus 8T sellele.
Samsungi kaamerakompleks on suur ristkülik üleval vasakus nurgas. Ilmselt sarnaneb OnePlus 8T sellele. Foto: Samsung

Kaamerakompleksi disain peaks sarnanema Samsung Note 20 omale ning aku peaks olema veidi suurem – 4500 mAh. Kõik see taas vihjab lipulaeva-klassi seadmele võrdväärse hinnaga. Täpset telefonimaksumust me veel kahjuks ei tea, kuid odav see kindlasti ei tule – OnePlus Nord hoiab hetkel seda positsiooni oma 400-eurose hinnaga.

OnePlus laseb uusi telefone välja iga poole aasta tagant – tundub, et 2020. aasta sügisel OnePlus 8T Prod ikkagi ei tule. Firma soovib ilmselt pakkuda kõiki uuendusi kohe ühes seadmes, mis lihtsustaks ka selle tootmise ja tarnimise. Rohkem informatsiooni saame juba kolme nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles