Spotify muudab taskuhäälingud interaktiivsemaks

Aleksandr Bregin
, Tehnikaportaali toimetaja
Copy
Spotify.
Spotify. Foto: DADO RUVIC / REUTERS

Taskuhäälingud on viimaste aastatega kasvanud väga populaarseks ajaviiteks – need võimaldavad inimestel kergesti leida arutlusi nende jaoks olulistel teemadel. Nüüd püüab Spotify, üks populaarsemaid voogedastusplatvorme, seda paremaks muuta.

Taskuhäälingud ehk podcast'id on hea viis haarata kuulajate tähelepanu pikemaks ajaks, arutades olulistel, huvitavatel või ka suvalistel teemadel mõne teise inimesega. Vahel võivad nad olla ka kuulsused, näiteks Joe Rogani taskuhääling on üks populaarsemaid, kus käivad külas väga erinevad inimesed – Elon Musk, Mike Tyson, Neil DeGrasse Tyson ja paljud teised. Samas ainsaks viisiks avaldada arvamust öeldu kohta ei ole kunagi asunud Spotify rakenduse sees.

Nüüd püüab Spotify seda muuta, lisades võimaluse taskuhäälingute loojatel luua küsitlust otse rakenduses. Vastused on anonüümsed ning tulemusi saab näha vaid pärast hääletamist. Eelkõige lisatakse seda võimalust Spotifyle eksklusiivsetesse podcast'idesse, näiteks Michelle Obama, Joe Rogani või The Rewatchablesi. Kas millalgi tuleb see funktsioon ka tavalistele sisuloojatele, ei ole teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles