UUS TELEFON Samsung Galaxy S20 FE - hea hind ja riistvara, kuid vale aeg

Aleksandr Bregin
, Tehnikaportaali toimetaja
Copy
Samsung Galaxy S20 FE tuleb väga erinevates värvides.
Samsung Galaxy S20 FE tuleb väga erinevates värvides. Foto: Samsung

Viimastel aastatel, eriti pärast ülieduka Google Pixel 3a ilmumist, hakkasid paljud tehnoloogiafirmad uuesti mõtlema kesk- ja kõrgklassi seadmetele, mitte vaid luksustelefonidele, mille eest tuleb ära maksta riigi keskmine palk. Samsung Galaxy S20 FE on helge näide sellest, et hea seade ei pea maksma nii palju, kuid kompromisse selle saavutamiseks peab alati tegema.

Tegelikult algas niinimetatud «lipulaevade revolutsioon» juba ammu, alates esimesest OnePlus One telefonist, mis pakkus lipulaeva-klassi riistvara paarisaja euro eest. Nüüdseks on OnePlus kasvanud sama kalliks, nagu näiteks Apple iPhone või Samsung, mistõttu tuli hiljuti välja ka keskklassi telefon OnePlus Nord. Google Pixli odavamad a-seeria seadmed muutuvad samuti aina populaarsemaks ning isegi Apple'i iPhone SE sai tänavu uuenduse. Kõik see näitab, et inimesed vajavad odavamaid telefone.

Samsungi lipulaevad olid 2020. aastal pettumust valmistavad – kuigi firma tahab alati tuua midagi uut ja põnevat nutitelefonide turule, siis reaalsuses näevad kasutajad vaid järjest kõrgemaid hindu ja võimsamat reklaami. Galaxy S- ja isegi Note-seeria ei olnud tänavu väärt oma hinda ning seda näitasid ka Galaxy S20 kesised müüginumbrid – võrreldes S10-seeriaga müüdi Galaxy S20 telefone 59 protsenti vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles