Kuidas valmistuda 2000€ auhinnafondiga «Red Bull Flick» turniiriks?

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: Red Bull

«Counter-Strike: Global Offensive» on ääretult populaarne mäng ning selle põhimehhaanikad on selged paljudele. Detsembris aset leidev «Red Bull Flick» on aga hoopis teistmoodi mäng, see on palju kiirem, lõbusam ning seda mängitakse sõbraga kahekesti. Kusjuures mõiste «flicking» tuleneb «CS:GO» sõnavarast, mis tähendab kiiret reaktsioonilasku, kui vastane satub ootamatult vaatevälja

«Red Bull Flick» on uudne turniiriformaat, kus kaheliikmelised võistkonnad võtavad omavahel mõõtu «hold the flag» mängulaadis. Kogu tegevus toimub täiesti uutel kaartidel, mis on kompaktsemad, orienteeritud hea strateegiale ning täpsele laskmisele. Loomulikult on ka äärmiselt oluline kaaslasega kommunikatsioon.

Kuigi «Red Bull Flick» on ülesse ehitatud tuttavale mängul, on siiski tegemist täiesti erineva kogemusega. Seetõttu on ääretult vajalik uue mängulaadiga piisavalt tutvuda ja harjutada. Tänu Steam Workshopile on võimalik kõik viis «Red Bull Flicki» kaarti omale alla laadida. Turniiri Faceiti lehele on loodud ka vastav koht harjutamiseks, kus on võimalik teiste eestlastega ühiselt mängida ja enda oskusi võrrelda.

Red Bull Flicki turniiril on kasutusel viis erinevat kaarti:

«Red Bull Flicki» kvalifikatsioonid leiavad aset 6. ja 13. detsembril. Suur finaal toimub 20. detsembril. Turniiri auhinnafond on 2000€. Kvalifikatsioonidele saab end registreerida Faceiti lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles