«Red Bull Flick» finalist: sellises formaadis turniire näha on värskendav!

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

6. detsembril selgusid esimesed kaks finalisti, kes tagasid oma koha «Red Bull Flick» suurele finaalile. 20. detsembril näeme võistkondi Levadia eLions (võistkonda kuuluvad SwicheRja RSKkaarel) ning fragerid (võistkonda kuuluvad vahuu ja v-1keGOD). Viimased kaks kohta täituvad 13. detsembril aset leidvas kvalifikatsioonis, kuhu on kõigil soovijatel võimalik end ka kirja panna.

Levadia eLionsi kapten RSKkaarel avaldab esimese kvalifikatsiooni järgselt, et sellises formaadis turniire on värskendav näha ning see annab kohalikule «CS:GO» maastikule rohkem mitmekesisust. «Mängulaad on palju lihtsama stiiliga, kuna see põhineb suhteliselt palju individuaalsetel mänguoskustel. Kuid siiski kõige tähtsam osa, nagu ka klassikalises «CS:GO» formaadis on kommunikatsioon ja võistkonnakaaslase pealt mängimine.» RSKkaarel lisab, et see ilmselt oli ka põhjuseks, miks paljud meeskonnad, kelle mängijad olid individuaalselt paremal tasemel, langesid välja. «Tundsime, et olime vastastest alati ees, seda isegi siis, kui seis seda ei kajastanud,» jäi RSKkaarel enesekindlaks.

Levadia e-spordi võistkond harjutas «Red Bull Flick» turniiriks ühiselt. Organisatsiooni teisi kooslusi on võimalik võistlemas näha teisel kvalifikatsioonil.

«Red Bull Flick» 2. kvalifikatsioon algab 13. detsembril kell 16:00. Samal ajal alustab ka ülekanne, kus mänge kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Mikael Meema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles