Levira selgitab: kuhu kadus vabalevis Eesti Laulu telepilt? (4)

Tarbija24
Copy
Eesti Laulu teine poolfinaal. Mõnede Elisa klientide jaoks ja vabalevis polnud ETV kanalid pea tunni jooksul kättesaadavad.
Eesti Laulu teine poolfinaal. Mõnede Elisa klientide jaoks ja vabalevis polnud ETV kanalid pea tunni jooksul kättesaadavad. Foto: Raul Mee

Laupäeva õhtul olid vabalevis ERRi telekanalite edastamisel katkestused, mille põhjuseks oli telemajas asuva telepildi edastusseadme rike, teatas Levira.

ETV kanalil oli katkestus kell 19.50–20.39, ETV2 19.50–20.33 ning ETV+ 19.50–20.39. Rikke toimumisel ei käivitunud varuseade, kuid Levira tehniku sekkumisel sai vabalevi pilt taastatud. Vabalevi puhul ei olnud tegu infoturbe intsidendiga, vaid lokaalse seadme veaga.

Katkestused hõlmasid ka vabalevi kanaleid Elisa õhu kaudu levivas võrgus.

Eile õhtul esines kella 19.50st kuni 20.33ni häireid ka Star FMi raadiojaama levis Haapsalus ning mõnede Eurospordi ja Discovery kanalite edastamisel Tšehhis ja Bulgaarias, kus Levira osutab telepildi edastamise teenust.

Levira on Eesti põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator, mille klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud IT-ettevõtted ja meediateenuse osutajad.

Levira aktsionärid on Eesti vabariik (51 protsenti) ja Prantsuse telekommunikatsiooniettevõte TDF(49 protsenti).

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles