Netflix tuli välja oma Tiktoki klooniga, mis pakub naljakaid videoid

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Netflixi logo
Netflixi logo Foto: OLIVIER DOULIERY/AFP/Scanpix

Netflix tuli välja uue funktsiooniga oma mobiilirakendusel, mis annab kasutajatele võimaluse vaadati lühikesi videoklippe.

Fast Laughs on Netflixi rakenduses praegu saadaval vaid iOS-i seadmetele valitud riikides. See näeb välja nagu Tiktok või Instagram Reels ja seal mängivad lühikesed videoklipid erinevatest filmidest ning saadetest, kirjutab The Verge.

Kui kasutajale meeldib nähtud videoklipp, siis saab ta selle saate või filmi lisada eraldi nimekirja hiljem vaatamiseks.

«Me uurime alati uusi võimalusi, kuidas pakkuda kasutajatele meelelahutust ja muuta sisu leidmine lihtsamaks,» ütles Netflixi tootearenduse juht Patrick Flemming.

Netflix on viimastes tuluaruannetes toonud välja Tiktoki oma suure konkurendina, mis tähendab, et samasuguses stiilis videoklippide pakkumine on voogedastusplatvormi jaoks loogiline samm. Netflix ja Tiktok ei tooda küll samasugust sisu, aga kui inimesed Hiina videoplatvormil rohkem aega veedavad, siis vaatavad nad vähem filme ja sarju. Samuti annab see Netflixile võimaluse näidata, kui palju sisu nende platvormil on.

USA ettevõte hakkab varsti Fast Laughs funktsiooni katsetama ka Androididel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles