Microsoft lubab endiselt tasuta vana operatsioonisüsteemi uuendamist Windows 10-le (3)

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Microsofti logo
Microsofti logo Foto: SCANPIX

Üks Microsofti töötaja avaldas, et inimesed, kes pole vana operatsioonisüsteemi Windows 10 vastu vahetanud saavad seda endiselt tasuta teha.

Microsofti töötaja avaldas selle Redditi foorumis, kus üks kasutaja uuris, kas tasuta uuendamine on endiselt saadaval. Microsoft pakkus uuendamist kui Windows 10 välja tuli, aga tasuta värskendamise tähtaeg kukkus juba 2016. aastal.

Microsofti töötaja hoiatas, et uuendamisse tuleks suhtuda ettevaatlikult, kuna see ei pruugi kõikidel kasutajatel korralikult töötada.

Uuendada on praegu võimalik Windows 7 ja uuemaid operatsioonisüsteeme. Selleks tuleb minna Windows 10 tarkvara allalaadimise lehele. Sealt tuleb alla sikutada "Windows 10 Media Creation Tool" ja seejärel valida "Upgrade this PC now". Seejärel peaks algama installeerimise protsess.

Kui installeerimine on lõppenud, siis tuleb arvutis valida "Settings" ja uuest aknast "Update & Security" ning vajutada "Activation" peale. Seejärel ühendub arvuti Microsofti serveriga ja kasutajale luuakse aktiviseerimise võti (product key).

Tasub aga rõhutada, et Microsoft lõpetas ametlikult tasuta Windows 10-le uuendamise pakkumise 2016. aasta, seega ei saa sajaprotsendiliselt garanteerida, et praegu värskendamine kõikide kasutajate jaoks töötab.   

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles