Leke paljastas, et Zuckerberg kasutab konkureerivat suhtlusrakendust

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Avalikuks said ka Zuckerbergi enda andmed. Need avastas küberturbe ekspert Dave Walker, kes tõi Twitteris välja, et Zuckerbergi telefoninumber oli seotud tema Signali kontoga.
Avalikuks said ka Zuckerbergi enda andmed. Need avastas küberturbe ekspert Dave Walker, kes tõi Twitteris välja, et Zuckerbergi telefoninumber oli seotud tema Signali kontoga. Foto: ANDREAS GEBERT/REUTERS

Facebooki lekkinud andmetest selgus, et sotsiaalmeediaplatvormi juht Mark Zuckerberg kasutab suhtlusrakendust Signal.

​Eelmisel nädalal avastati, et mõni aasta tagasi Facebookist lekkinud 533 miljoni kasutaja isikuandmed postitati häkkerite foorumisse, kus need on avalikult kättesaadavad. Ameerika Ühendriikidest on lekkinud 32 miljoni kasutaja info, Ühendkuningriigist 11 miljoni ja Eestist 87 533 inimese andmed. Soomes pääsesid plehku koguni 1,38 miljoni kasutaja andmed, Leedus langes ohvriks 220 000 inimest.

Avalikuks said ka Zuckerbergi enda andmed. Need avastas küberturbe ekspert Dave Walker, kes tõi Twitteris välja, et Zuckerbergi telefoninumber oli seotud tema Signali kontoga. Signali üks peamisi konkurente on WhatsApp, mis kuulub Facebookile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles