Trump üritas Twitterisse tagasi hiilida, kuid blokeeriti jälle (3)

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Donald Trumpi meeskond üritas uue kontoga endist USA presidenti Twitterisse tagasi tuua, kuid sotsiaalmeediaplatvorm blokeeris selle.

Sel nädalal tuli Trump välja oma blogiga ja tema meeskond üritas sellele luua Twitteri kontot. Twitter aga blokeeris konto @DJTDesk kiirelt, kirjutab BBC.

Twitteri pressiesindaja ütles, et platvorm ei luba sisu postitada kontodel, mis on seotud blokeeritud kasutajaga.

Trumpi meeskonna loodud konto blokeeriti
Trumpi meeskonna loodud konto blokeeriti Foto: Kuvatõmmis

Trumpi meeskonna loodud Twitteri konto kirjelduses seisis, et postituste sisu pärineb endise presidendi veebilehelt. Kuigi konto blokeeriti, siis tõi BBC välja, et vähemalt neli sarnast kasutajat on Twitteris veel loodud ja need tegutsevad edasi. Praegu pole teada, kes nende kontode taga on.

Trump on mitu kuud lubanud oma sotsiaalmeediaplatvormi luua ja tema uus veebileht alustas sellel nädalal tegevust. Selle kujundus meenutab veidi Twitterit, kuid sisuks on ainult Trumpi arvamusavaldused. Inimesed saavad oma e-posti aadressi kirja panna, et uute postituste kohta teateid saada.

Veebilehekülge rahastavad endise presidendi Save America ja Make America Great Again poliitilise tegevuse komiteed.

Pärast Kapitooliumi ründamist sulges Twitter Trumpi kasutajakonto, viidates vägivalla ülistamise kaudu kasutustingimuste rikkumisele. Samuti sulges tema konto Facebook, mille tegevjuht Mark Zuckerberg argumenteeris, et risk lubada presidendil nende teenust edasi kasutada oli liiga suur.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles