Kus saab auto kiirelt puhtaks?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Ajakiri Autoleht testis viit Tallinna autopesulat tõsise porikihi all olnud autodega ning kõige kallim teenus osutus ka parimaks: Paldiski mnt 58d asuva Jazzi Pesutänava 160-kroonine survepesu ja harjapesu tegi auto 10 minutiga ideaalselt puhtaks.



Teiseks jäi Petrooleumi 4 asuva Statoili 135-kroonine harjadega Pronskpesu, mis võttis aega vähem kui 10 minutit, kuid veidi mustaks jäid tagumise kaitseraua küljed ning esirataste velgede õõnsused.

Kolmandaks jäi Endla tänav 71 asuva Jazzi Pesutänava 150-kroonine leotusainega harjapesu, kus oli testituist kõige nõrgem kuivatusseade ning mustaks jäid kaitseraua sopid tagaluugi ümber ja vegede kodarad.

Neljandaks jäänud Paldiski mnt 48 a asuvas Hipodroomi Luikoilis ei saanud kaardiga maksta, pärast pesu tuli välja tagurdada ning 145-kroonine standardpesu jättis veljed mustaks, samas oli seal testituist tõhusaim kuivatusseade.

Viimaseks jäänud Sõpruse pst 200B asuvas Statoilis ei suutnud aga 135-kroonine harjadeta Pronkspesu auto lävekarpe ja uste alaservasid mustusest vabastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles