Tiktok lööb kasutajaid üle: Facebooki rakenduse allalaadimiste arv järjest kukub (1)

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Facebooki allalaadimiste arv on kukkunud aastaga üle 30 protsendi
Facebooki allalaadimiste arv on kukkunud aastaga üle 30 protsendi Foto: SCANPIX

Rakenduste analüüsiga tegeleva Appfiguresi andmete kohaselt on Facebooki rakenduse allalaadimiste arv mullusega võrreldes langenud üle 30 protsendi.

Langus on toimunud nii Apple'i kui Google'i rakendustepoes. Kui möödunud aasta mais tõmmati Facebooki rakendust keskmiselt 15 miljonit korda nädalas alla, siis nüüd on sama näitaja 11 miljonit.

Märkimisväärne kukkumine Facebooki äpi allalaadimiste arvus toimus eelmise aasta juunis. Appfigures märkis, et kuigi Facebookil on ka varem mõõnu olnud, siis tegemist on esimese korraga, kui langus on olnud suur ja see on kestnud peaaegu terve aasta. Põhjuseks on ilmselt sotsiaalmeediarakendus Tiktok, mis on allalaadimiste arvult populaarseim äpp maailmas.

Androidi ja iOSi kasutajad laadisid Tiktoki aprillis alla 52 miljonit korda. Kõige populaarsemate rakenduste nimekirjas hoidis Facebook aga ikkagi neljandat kohta ja aprillis tõmmati seda alla 45 miljonit korda. Esikolmikus olid teisel ja kolmandal kohal Facebookile kuuluvad rakendused Instagram ja WhatsApp.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles