Donald Trump sulges oma blogi kõigest kuu pärast avamist (4)

Ronald Reinap
, reporter
Copy
USA endine president Donald Trump.
USA endine president Donald Trump. Foto: OCTAVIO JONES/REUTERS

USA endise presidendi Donald Trumpi eelmisel kuul avatud blogi on tema veebisaidilt eemaldatud.

Trumpi nõunik Jason Miller ütles kolmapäeval, et blogi nimega From the Desk of Donald J. Trump on lõplikult suletud, vahendab Reuters. «See oli lihtsalt abiks laiematele jõupingutustele, mille kallal me töötame,» ütles Miller Reutersile saadetud e-kirjas.

Trumpi meeskond on juba mitu kuud vihjanud ekspresidendi plaanidele soovist käivitada uus sotsiaalmeediaplatvorm, kuid ilma üksikasju mainimata.

«Ma loodan, et ma saan peagi jagada rohkem infot meie ponnistuste kohta, kuid mul pole täpset teavet, millal ma saaks seda teha,» ütles Miller.

Blogi veebileht, mida tutvustati kohana, kus saab «vabalt ja turvaliselt rääkida», oli ühesuunaline suhtlusvahend, mis sisaldas Trumpi postitusi, mida sai laikida ja jagada sotsiaalvõrgustikesse nagu Twitter ja Facebook, kus Trump on endiselt blokeeritud.

Sotsiaalmeediaplatvormid, sealhulgas Twitter ja Facebook, sulgesid Trumpi kontod pärast 6. jaanuari rünnakut Kapitooliumile, sest Trump oli oma säutsudes ülistanud vägivalda, millega rikkus kasutustingimusi.

 
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles