Elektriautode laadijaid saab nüüdsest ka välja rentida

BNS
Copy
RUEX OÜ meeskond Roman Zahharov, Raul Leemets ja Aleksandr Karasjov.
RUEX OÜ meeskond Roman Zahharov, Raul Leemets ja Aleksandr Karasjov. Foto: Regina Tkatšenko.

Eesti iduettevõte RUEX ja rahvusvaheline parkimis- ja autopesuplatvorm Barking pakuvad neljapäevast võimalust anda elektriauto laadija ööpäevaringselt või mõneks tunniks tasulisse kasutusse. Välja võib rentida nii eraisiku kodulaadijat kui ka restorani, spordiklubi, toidupoe, korteriühistu või parkimismaja juures asuvat laadijat.

 

«Pakume AirBnB-laadset teenust, mille abil omanik rendib laadija välja selleks ajaks, kui ta seda ei vaja. Omanik määrab laadimise hinna ja meie liidestame läbi oma tehnilise lahenduse laadija Barkingi platvormiga,» selgitab RUEXi asutaja Roman Zahharov. «Täna pakume laadijate rentimisteenust Eestis, lähiajal on plaanis avada sarnane teenus ka välisturgudel.»

«Täna saab Barkingi äpi abil elektriauto omanik oma autot laadida seitsmes RUEXi opereeritavas laadimiskohas Tallinnas,» lisab Barkingi tegevjuht ja asutaja Kustas Kõiv. «Lisaks neile loodame lähiajal liidestada rohkem olemasolevaid ja uusi laadijaid, mis annab kliendile võimaluse maksta juba tuttavas äpis nii auto parkimise, pesu kui ka laadimise eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles