Tamagotchi on tagasi, seekord nutikella kujul

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Tamagotchi Smart nutikell.
Tamagotchi Smart nutikell. Foto: Bandai Namco

Ole valmis 90ndate nostalgiaks, sest Tamagotchi on tagasi. Nüüd saad kanda oma elektroonilist lemmiklooma randmel ja kasutada selle silitamiseks puuteekraani.

Digitaalne lemmikloom Tamagotchi on oma 25. aastapäeva puhul tagasi uuel kujul. Uus Tamagotchi Smart paneb lemmiklooma värvilisse nutikella, mis võimaldab sul oma digitaalse lemmikloomaga, ja kõigi sellega kaasnevate töödega, tegeleda oma randmelt. Kotaku teatab, et uuel seadmel on puuteekraan, mille abil saab väikest sõpra silitada, häälte tuvastamine vestlemiseks ja sammuloendur. Ning muidugi suudab see näidata ka aega.

Pärast Tamagotchi algset väljaandmist 90ndate lõpus tekkis ülemaailmne mänguasja buum, mis tõi kaasa animesarja, videomängud ja filmi. Tamagotchi Smart on põhimõtteliselt väga sarnane 90ndate mänguasjaga, kuid samas kasutades ära 25 aasta jooksul toimunud tehnoloogilist arengut. Selle ekraan on värviline, mitte ühevärviline, ning lisaks on olemas traadita ühendus teiste Tamagotchidega suhtlemiseks. Ametliku teabe kohaselt kestab aku umbes 30 tundi, vahendab The Verge.

Gizmodo andmetel müüb Tamagotchi tootja Bandai Namco Tamagotchi Smarti esialgu loosi teel, kuid seade jõuab üldisele müügile 23. novembril 7480 jeeni (umbes 57 euro) eest. Ostjad saavad avada lisasisu, kasutades väikeseid füüsilisi võtmeid, mida Bandai müüb eraldi 1100 jeeni (umbes 8 euro) eest. Veel ei ole teada, kas mäng ka väljaspool Jaapanit ametlikult välja antakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles