Netflix kinnitas, et hakkab oma platvormil mobiilimänge pakkuma

tehnika.postimees.ee
Copy
Netflix
Netflix Foto: SCANPIX

Netflix kinnitas eile varasemaid kuuldusi, et ettevõte plaanib laieneda videomängude valdkonda.

Voogedastusplatvorm plaanib alustada reklaamivabade mobiilimängudega ja Netflixi tellijad nende eest midagi juurde maksma ei peaks, kirjutab Cnet.

Tegemist on Netflixi jaoks suurima laienemisega alates voogedastusega alustamisest 2007. aastal ja esimese originaalsarja väljalaskmisest 2012. aastal. Netflix ei plaani aga piirduda ainult nutitelefonide ja tahvelarvutitega, vaid vaatab ka konsoolide suunas.

Ettevõtte juhtide sõnul keskendutakse praegu mobiilimängudele, aga tulevikus võivad platvormil olla ka Xboxi ja Playstationi mängud.

Netflix pole ametlikult avaldanud, millal videomängud platvormile võiksid jõuda. Eelmisel nädalal kirjutasid väljaanded, et ettevõte loodab esimeste mängudega välja tulla aasta jooksul.

Ettevõtte teatel plaanitakse luua mänge, mis põhinevad olemasolevatel Netflixi frantsiisidel, aga ka täiesti eraldiseisvaid originaalmänge.

Netflixi tegevjuhi Reed Hastingsi sõnul pole mängud uus viis, kuidas kasutajatelt raha saada. Ta ütles, et platvorm jääb tellimuste juurde, mille hinna sees on kõik teenused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles