FOTOD ⟩ Volkswagen esitles uut kompaktset linnamaasturit Taigo

tehnika.postimees.ee
Copy
Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo Foto: Volkswagen

Volkswagen toob esmakordselt Euroopa turule oma seni väikseima kompaktse kupee-linnamaasturi Taigo.

Viiekohalise auto tagaosa on kupee stiilis langev, tegemata seejuures järeleandmisi tagaistujate pearuumis. See võimaldab Volkswagenil laiendada MQB platvormile ehitatud kompaktsete Polo (luukpära) ja T-Cross (linnamaastur) mudelite portfelli kolmanda kerevariandiga.

Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo Foto: Volkswagen

Uue Taigo standardvarustuses on täis-LED-esituled, täisdigitaalne juhiala ning info- ja meelelahutussüsteemid (MIB3Sõltuvalt varustuspaketist, on Taigot võimalik täiendada uute IQ.LIGHT LED-maatriks-esitulede ja valgusribaga iluvõrega, samuti on võimalik juurde valida ka Black Style pakett.

Standardvarustusse kuuluvad ka multifunktsionaalne rool ning kaasaegsed juhtelemendid. Info- ja meelelahutussüsteemid põhinevad kolmanda põlvkonna MIB3-l, sealhulgas veebipõhine juhtplokk (eSIM) ja juhtmevaba App Connect Wireless (sõltuvalt konfiguratsioonist).

Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo Foto: Volkswagen

Igal Taigo mudelil on standardvarustuses abisüsteemid nagu ümbruse jälgimissüsteem Front Assist, sealhulgas linna hädapidurdusfunktsioon ja reahoidmisabiline Lane Assist. IQ.DRIVE reisiabi, mis võimaldab poolautonoomset sõitu kiirusel kuni 210 km/h, on saadaval lisavarustusena.

Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo Foto: Volkswagen

Uue Taigo eelmüük Eestis algab juba sel sügisel, esimesed autod jõuavad klientideni 2022. aasta alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles