Elon Musk: ma ei taha olla millegi tegevjuht

tehnika.postimees.ee
Copy
Elon Musk
Elon Musk Foto: SCANPIX

Tesla ja SpaceXi juht Elon Musk säutsus reedel aktiivselt Twitteris ning ütles taas, et talle ei meeldi tegevjuhi töö.

Uues Muskist rääkivas raamatus väidetakse, et 2016. aastal võttis Musk ühendust Apple'i tegevjuhi Tim Cookiga, kes Tesla juhi arvates tahtis elektriautosid tootvat ettevõtet ära osta, kirjutab BBC.

Väidetvalt olevat Musk pakkunud, et Apple ostaks Tesla ära ja Muskist saaks Apple'i tegevjuht. Cook olevat saatnud Muski pikalt ja kõne lõpetanud.

Musk säutsus Twitteris, et pole kunagi Cookile kirjutanud ega helistanud. «Ühel korral soovisin kohtumist Cookiga, et arutada Tesla müümist Apple'ile. Mingeid tingimusi tehingule ei olnud,» säutsus Musk.

Musk märkis, et Cook keeldus kohtumisest. «Tesla väärtus oli toona umbes kuus protsenti praegusest väärtusest,» sõnas ta.

Selle peale postitas üks kasutaja, et Musk võiks olla Apple'ile palju parem tegevjuht. Musk vastas: «Ma ei taha olla millegi tegevjuht.»

Musk tegi sarnase avalduse ka eelmisel kuul, kui ütles, et ei tahaks olla Tesla tegevjuht. «Ma pigem vihkan seda ja palju meelsamini veedaksin oma aega disainides või inseneri tööd tehes,» sõnas Musk. Ta selgitas, et peab jätkama Tesla tegevjuhina, sest vastasel juhul ettevõte sureb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles