Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste pääsevad Eestist SC e-Sports ja Levadia-eLions

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

CEE Champions ehk Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste Eesti voor on jõudnud finaalini. Kaheksa parimat võistkonda selgitavad välja omavahel kaks, kes pääsevad 19. riigi vahelisele suurturniirile, mille auhinnafond on 20 000 dollarit. Eesti finaal toimus 4. ja 5. septembril ning CEE Champions põhiturniirile pääsevad SC e-Sports ning Levadia-eLions.

CEE Championsi Eesti finaalturniirile pääsesid ROG Meistriliiga kolm parimat võistkonda, neile lisandusid kahelt kvalifikatsiooniturniirilt edasi pääsenud viis võistkonda. Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste Eesti finaalis osalevad Team Clowns, Wortex, Levadia-eLions, SC e-Sports, Lions NXT, Resolve, 14avgDEMONS ja lesgedi.

Eesti finaal on jaotatud kahele päevale, millest esimesel mängitakse läbi võitjate ringi mängud ning teisel kaotajate ring. Kõik mängud toimuvad kolmest parim ülesehitusel. Laupäeval algavad mängud kell 16:00 ning pühapäeval saab otseülekandele kaasa elata algusega kell 15:00.

Võitjate ringi mängud.

Kõiki mänge on võimalik jälgida ka Twitch.tv vahendusel. Mänge kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Tõnis Piirits ehk Seep.

CEE Champions ehk Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistlused on regiooni suurim CS:GO e-spordi turniir, millest võtavad osa 19. riigi võistkonnad. Oktoobris algavale põhivõistlusele pääseb 32. võistkonda, kes selgitavad omavahel välja neli parimat, kelle vahel jaotatakse 20 000 dollari suurune auhinnaraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles