Apple’i teler on kui 42-tolline iPad

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kanada lehe The Globe and Mail andmetel kujutab Apple’i loodav teler endast justkui suurt, näiteks 42-tollist iPadi tahvelarvutit, vahendab Talouselämä.

Lehe allikate teatel on teler varustatud Siri kõnetarkvaraga, mis sai tuntuks pärast Apple’i viimase nutitelefoni iPhone 4S tutvustamist.

Seega saab uut telerit juhtida häälkäsklustega. Lisaks häälega juhtimisele saab iTV’d juhtida ka käeviibetega, mille tuvastamiseks on teleri esipaneeli sisse ehitatud spetsiaalne kaamera.

Kui kasutajal peaks telerit vaadates tekkima soov näiteks oma Fecbooki kontole postitusi lisada või netis surfata, on võimalik ekraanile kuvada arvuti klaviatuur.

Samuti usutakse, et Apple’i teler ühildub ettevõtte teiste seadmetega nagu iPhone ja iPad. Nii ei pea kasutaja diivanil istudel ilmtingimata telerile häälkäsklusi jagama, vaid võib oma iPadi või iPhone’i kasutada teleripuldina.

The Globe and Mail lehe andmetel on Apple iTV juba proovikasutuses kahes Kanada suurimas telefirmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles