Vaata videolugu: Soome vormelilegend teeb Eesti driftijale ja parimale e-sportlasele tuule alla*

Copy

Muidugi, peab ütlema, et Mika Salo sõidab ka teistest peajagu parema* ja tema enda arvates ka ilusama masinaga, kuid sellegipoolest panid Toyota Supra maailmas end üksteise vastu proovile Mika Salo, Mihkel Norman Tults ja Risto Kappet.

Mika Salo ei vaja muidugi pikalt tutvustamist. Kokku 109 Vormel 1 starti teinud võidusõitja esindas aastatel 1994-2002 nii Ferrari, Toyota, Sauberi kui Arrowsi meeskondi. 

Mihkel Norman Tults on professionaalne drifti võistlusspordialaga tegelev eestlane, kes on saavutanud esikoha nii Eesti kui ka Põhja-Euroopa Meistrivõistlustel ning kelle igapäevane võistlussõiduk on Ninja Casino Toyota Supra MK4. 

Eesti mainekaim simulaatorijuht Risto Kappet tõusis esimese e-sportlasena Autosport Team Estonia ridadesse selle aasta alguses. Teisisõnu on tegemist Eesti Autospordi Liidu ametliku parima koondislasega. Kuna virtuaalradadel toimub hulganisti võistlusi on Kappeti saavutusi raske ette loetleda, neid on lihtsalt nii palju, kuid nimekaim neist on võistlusstart kuulsal Le Mans 24-tunni võidusõidul.

Vaata videost, kuidas täiesti erinevatest võidusõidumaailmadest pärit sportlased end üksteise vastu proovile panevad ja Toyota Supra võludega tutvuvad! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles