Huawei Eesti tegevjuht suundus Balti piirkonna juhiks

tehnika.postimees.ee
Copy
Huawei Balti piirkonna juht Ben Chang Bin
Huawei Balti piirkonna juht Ben Chang Bin Foto: Huawei

Alates septembrist koordineerib Huawei Technologies Estonia tegevjuht Ben Chang Bin ettevõtte Balti piirkonna tegevust Vilniusest, samal ajal suunab ta tegevjuhina Eesti, Läti ja Leedu ettevõtteid.

«Huawei jätkab Eestis, Lätis ja Leedus tööd ühtse meeskonnana ning ühiste pingutustega, et veenda nii ühiskondi kui ka valitsusi meie ettevõtte kõrgetes tehnoloogilistes ja eetilistes normides,» ütles Huawei Balti piirkonna juht Ben Chang Bin. «Maailma juhtiva infotehnoloogia lahenduste pakkujana, suure hulga turvasertifikaatide omanikuna, kes on rahvusvaheliselt läbinud tähelepaneliku kontrolli, pühendub Huawei jätkuvalt Eesti, Läti ja Leedu klientide teenindamisele, aidates jätkuvalt kaasa Balti riikide juhtpositsiooni saavutamisele digitaliseerimises.»

Ben Chang Bin omandas 2007. aastal magistrikraadi Tianjini ülikoolis ja liitus Huaweiga tarkvarainsenerina Indias, kus töötas tarkvaraprojektide ja operatsioonide juhina, tarkvarateenuste müügijuhina, Mumbai tarkvara teenindusmeeskonna juhina.

Alates 2013 töötas Ben Chang Bin Ühendkuningriigis Huawei tarkvara tootelahenduste haldurina, Mobile Money lahenduste juhina. 2017 asus Ben Chang Bin tööle Huawei vanema võtmekontohaldurina Luksemburgis. 2019. aastast tegutseb Ben Chang Bin Huawei Eesti maajuhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles