Samsung tutvustas oma esimest Android 4.0 tahvelarvutit

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Tab 7.7 LTE.
Samsung Galaxy Tab 7.7 LTE. Foto: SCANPIX

Samsung tutvustas täna 2012. aasta tahvelarvutite sarja esimesi tooteid ja avalikustas oma uue tahvelarvuti Galaxy Tab 2 (7.0), mis on ettevõtte esimene Android 4.0 operatsioonisüsteemiga tahvelarvuti.

Galaxy Tab 2 (7.0) tuuakse esmalt turule Suurbritannias ja seejärel märtsist alates ka mujal maailmas.

Samsungi esimesel operatsioonisüsteemiga Android 4.0 (koodnimi: Ice Cream Sandwich) tahvelarvutil on mitmeid uusi ja täiustatud Androidi funktsioone. Uuendatud Android Market pakub juurdepääsu 400 000 rakendusele, mida võib kasutada nii telefonides kui ka tahvelarvutites.

Uue operatsioonisüsteemi märkimisväärselt suuremat kiirust ja rakendustevahelist reaktsiooniaega täiendab ka HSPA+ 21 Mbit/s või Wi-Fi-ühenduvus.

Operatsioonisüsteemil Android 4.0 on mitu Google'i manusrakendust, mille abil saavad kasutajad avada kiiresti sageli kasutatavaid veebisaite ja rakendusi. Uuendusliku funktsiooniga Face Unlock saab tahvelarvuti avada lukust ainulaadse näotuvastusfunktsiooni abil.

Galaxy Tab 2 (7.0) pakub kasutajatele lihtsat juurdepääsu multimeediumfailidele ning esitamis- ja jagamisvõimalusi Samsung Hubi teenuste kaudu. Samsungi Music Hub on terviklik muusikapood, mis võimaldab juurdepääsu rohkem kui 17 miljonile muusikapalale. Readers Hubi kaudu saavad kasutajad lugeda rohkem kui 2,3 miljonit e-raamatut, 3500 ajakirja ja rohkem kui 2000 ajalehte 51 keeles ning Game Hub ühendab kasutajad hetkega uusimate mängudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles