Uus E-klass sai juba AMG-sportpaketi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercedes-Benz

Alles eelmisel nädalal Detroidis esitletud uus E-klassi Mercedes on juba saanud ka esimese täienduste paketi tütarettevõttelt AMG.


Lisad on saadaval mistahes varustusastmes ja kõikidele E-klassile pakutavate mootoritega versioonidele, kirjutab

Autonet.ee

.

Uus sportpakett kujutab endast täiendavat aerokitti, mis lisab sõidukile agressiivsemat välimust ja sportlikkust. 15 millimeetri võrra madalam vedrustus ja hõbedaseks värvitud sadulatega ning perforeeritud ketastega pidurisüsteem paneb iga autohuvilise sõidukit lähemalt uurima.

Välimusele panevad rõhku veel suuremate õhuvõtuavadega esistange, küljelaiendid, teistsugune tagastange ning lõpuks ka AMG 18-tollised valuveljed koos 245/40 rehvidega ees ning 265/30 taga. Olenevalt jõuallikast pakutakse ka erinevaid summutiotsi - nii ovaalseid kui ka nelinurkseid.

Sõitjateruumi paigaldatakse nahaga kaetud sportlikumad istmed, keskkonsool ning ka peatoed ja uksepaneelid saavad uue viimistluse.

Rooliratas vahetatakse AMG kolmekodaralise vastu ning kõikjale, kuhu silm ulatub, kleebitakse vastavad embleemid. Lisaks veel alumiiniumiga kaetud pedaalid. 

Saksamaal jäävad kõnealuse sportpaketi hinnad vahemikku 2 915 kuni 4 046 eurot (umbes 46 000 kuni 63 000 krooni). Selliste modifikatsioonide müük peaks algama märtsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles