Eesti e-sportlane liitus maailma absoluutsesse tippu kuuluva klubiga

Postimees Sport
Copy
Robin «ropz» Kool.
Robin «ropz» Kool. Foto: HLTV.org

22-aastane e-sportlane Robin «Ropz» Kool liitus populaarse arvutimängu CS:GO maailma edetabelis kaheksandat kohta hoidva klubiga FaZe.

Aasta lõpus lahkus Ropz pärast nelja ja poolt aastat Saksamaa meeskonnast Mouz, mis on vastavas reitingus alles 18. kohal. Eestlasel oli küll Mouziga kuni tänavu kevadeni kehtiv leping, kuid sellest hoolimata toimus üleminek talvepuhkuse ajal.

«2022. aasta algab minu jaoks täiesti uue peatükiga, ma liitun FaZe-ga. Olen väga elevil, et seda uut seiklust alustada ja ma loodan alati teie toetusele,» kirjutas Ropz Instagramis.

Ropzi klubist lahkumisest hakati sahistama juba mõnda aega tagasi, kuid detsembri keskel hakkasid need hoogu koguma. Tema järgmisteks valikuteks pididki olema FaZe või G2. HLTV kirjutas siis, et eestlane eelistab FaZe’i ning tema üleminek on vaid vormistamise küsimus.

Eesti üks paremaid e-sportlasi ongi profina seni mänginud vaid ühes klubis, kuid nüüd, liitudes maailma absoluutsesse paremikku kuuluva tiimiga, võivad tal avaneda uued võimalused. Ropzi peetakse juba praegu üheks parimaks mängijaks, kuid meeskonna ebaühtlase taseme tõttu on suured areenid jäänud seni vallutamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles