Pilk tulevikku: Uus Renault Austral tuleb Kadjari asemele

Copy
Renault Austral.
Renault Austral. Foto: Tootja foto

Tasapisi on Renault hakanud jagama vihjeid, kuidas hakkab välja nägema uus linnadžiip nimega Austral, mis võtab Prantsuse tootja mudelirivis üle Kadjari koha.

«Elegantne ja tehnoloogiline,» on sõnad, millega Renault disainijuht Gilles Vidal iseloomustab brändi uusimat C-segmendi linnadžiipi Renault Australi. Praeguse mudelisarja tunnusjooni lihvides on disainimeeskondade eesmärk luua kaasaegne ja viimistletud sõiduk.

Disainerid on tuginenud põhilistele omadustele, mis teevad SUVidest inimeste lemmikud: proportsioonid, mahutavus, suured rattad. Renault iseloomustab Australi kui iseloomuga linnamaasturit, mis on sportlik ja kaasaegne. «Renault Austral ühendab endas jõulised stiilielemendid, mis annavad autole dünaamilise ja elegantse välimuse,» sõnab Renault disainidirektor Gilles Vidal. Küljelt vaadates näib Austral ettepoole hüppavat, justkui liiguks see isegi paigal olles.

Renault Australi siluett.
Renault Australi siluett. Foto: Tootja foto

Esiosa disain püüab pilku tulede ja iluvõrega. Kaks suurt C-kujulist tagatuld moodustavad logoga terviku. Australi juures kasutatakse mikrooptilist tehnoloogiat, mis esmakordselt ilmus mudelil Renault Mégane E-TECH Electric ja mis tähendab pleksiklaasile graveeritud mustreid. Leedtuledega valgustatud graveeritud jooned säravad kristalselt.

Renault Australi sõitjateruum disaineri joonisel.
Renault Australi sõitjateruum disaineri joonisel. Foto: Tootja foto

Renault Australi mootoriruumi tulevad vaid bensiini-hübriidmootorid. Parasjagu on käimas maanteetestid Prantsuse, Hispaania, Saksamaa ja Rumeenia teedel, milles osaleb sadakond sõidukit.

Renault Austral.
Renault Austral. Foto: Tootja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles