Esimesed muljed: Samsung pakkis vanadesse kalavõrkudesse kuhjaga nutti

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Samsungi uus S22-seeria: Galaxy S22 Ultra ja S22+. Galaxy S22 näeb samasugune välja, nagu S22+, aga väiksem.
Samsungi uus S22-seeria: Galaxy S22 Ultra ja S22+. Galaxy S22 näeb samasugune välja, nagu S22+, aga väiksem. Foto: Samsung

Kolmapäeval näitas Samsung esimest korda avalikkusele oma uut tipptelefonide seeriat S22, mille mudelite juures küll ühtegi suurt peadpööritavalt uuendust ei olnud, kuid väiksemaid, aga olulisi täiendusi võib neist leida üsna palju. Muidugi on ka turundustiim kõvasti vaeva näinud, et oleks rohkem pisitäiendusi, mida rahvale näidata.

Veel enne, kui tehniliste näitajate juurde minna, on ehk oluline teada, et uute telefonide osad plastikust detailid on tehtud ookeanidest välja tõmmatud kalavõrkudest, karbid aga vanapaberist. Selles küll midagi tehniliselt uut pole, aga annab kindlasti paljudele kasutajatele parema tunde, et järjekordse uue nutiseadme tootmiseks pole arutult ressursse kulutanud.

Kõik kolm uudismudelit – Galaxy S22, Galaxy S22+ ja Galaxy S22 Ultra tulevad väikestes õhukestes karpides, millest puudub laadija. Sedagi on tehtud ületootmise vähendamiseks, sest enamuses kodudes on juba aja jooksul kogunenud terve hulk toiteadaptereid, mida saaks edasi kasutada. Peenike USB C kaabel on siiski kaasas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles