Donald Trumpi loodud tõevärav kiilus kinni ja sealt sisse ei saanudki – loe lähemalt, mis juhtus

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Truth Social pidi täna avalikkuse ette tulema. Tehnilised probleemid paistsid siiski uue Donald Trumpi sotsiaalmeedia suurt tulekut edasi lükkavat.
Truth Social pidi täna avalikkuse ette tulema. Tehnilised probleemid paistsid siiski uue Donald Trumpi sotsiaalmeedia suurt tulekut edasi lükkavat. Foto: Rafael Henrique / SOPA Images via ZUMA Press Wire / Scanpix

Täna USAs tähistataval presidendipäeval otsustas USA ekspresident Donald Trump avada oma sotsiaalmeediaplatvormi Truth Social, kuid peale esimeste kasutajate registreerumist jäeti hilisemad liitujad juba ootejärjekorda ning äpile enam ligi ei pääsenud. The New York Timesi viidatult võib alternatiivne Twitteri-laadne keskkond avalikkuse ette tulla hoopis hiljem.

Valimiskaotusest okka hinge saanud Trump on kõndinud hapral jääl ja teinud veel presidendiameti viimastel päevadelgi üsna raevukaid ning kaheldava väärtusega ettevõtmisi ning kutsunud üles koguni tegevusteks, mis olid üsna lähedal riigipööramisele.

Tema valimiste ja võimuloleku ja taasvalimiste aega on läbinud sõnum, et meedia kubiseb valeuudistest. Tegeliku tõe kuulutamine on saanud Trumpi pärisosaks ja üllatuslikult nüüd, ajalehe Правда (Tõde vene keeles) ilmumahakkamise 110. aastapäeva künnisel on ka Ameerika Ühendriikidesse jõudnud oma tõde – Truth Social. Paraku ei ole sellega asjad läinud nii libedalt, kui loodetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles