Koroonaviirusest paranenud Eesti e-sporditäht jahib hinnalist võidukarikat

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robin «ropz» Kool.
Robin «ropz» Kool. Foto: HLTV.org

Eesti e-spordi üks suuremaid tegijaid Robin Kool on pärast koroonaviirusest taastumist jälle võistlustules ning jahtimas Poolas toimuval suurturniiril esikohta.

Poolas saab sel nädalavahetusel kulminatsiooni CS:GO tänavuse hooaja esimene suurturniir IEM Katowice. 16 meeskonna osavõtul toimunud turniiril on korraldajad pannud välja ka 972 000 dollari suuruse auhinnafondi, millest võitjale kuulub 400 000.

Turniir on jõudnud faasi, kus alles jäänud ainult kuus meeskonda. Nende hulka kuulub ka Robin Kooli võistkond Faze Clan. Faze on senise turniiri jooksul tunnistanud nelja võitu ning üht kaotust. Maailma esinumbrile NaVile alistumise tõttu peavad nad turniiri jätkama veerandfinaalist, kus ees seisab maailma teine number Gambit.

Seejuures peab Kool ennast ikkagi õnnelikuks pidama, sest Poolas mängimine rippus juuksekarva otsas. Ta andis enne võistlusi positiivse koroonaproovi ning pidi jääma esimestest kohtumistest eemale. Nüüd on aga Eesti e-sporditäht tagasi ja püüdmas Faze'iga esimest võidutrofeed.

IEM Katowicel alustatakse veerandfinaalidega reedel. Suurejooneline esikohamatš toimub pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles