Vaata, milline on mobiiliauhindade galal selgunud maailma parim nutitelefon!

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
GSMA korraldatud suurimal mobiilikongressil valitakse viimasel päeval tavaliselt ka valdkonna parimad tooted ja teenused.
GSMA korraldatud suurimal mobiilikongressil valitakse viimasel päeval tavaliselt ka valdkonna parimad tooted ja teenused. Foto: GSMA

Aasta tähtsundmus mobiilimaailmas Mobile World Congress hakkab lõpule jõudma ja veel enne lõpetamist valitakse igal aastal parimad, see on nagu valdkonna Oscarite väljakuulutamine. Global Mobile Awardi galal kuulutati nominentide seast välja võitjad nii teenuste, lahenduste kui seadmete hulgast.

Seekordne galaüritus toimus juba 27. korda ning võitjad valis rahvusvaheline žürii, kuhu kuuluvad 200 sõltumatut eksperti, analüütikut, ajakirjanikku ja teadlast igalt poolt maailmast.

Nii-öelda GLOMO-d ehk Global Mobile Awardsid valitakse seitsmes põhikategoorias. Nendeks on Mobile Tech ehk mobiilitehnolooga, Industry X ehk tööstusvaldkonad, mis seotud mobiilitehnoloogiaga, Device ehk mobiilsed seadmed, Tech4Good ehk «parema tuleviku» tehnoloogiad kõigile, Government Leadership Award ehk parimad riiklikud digitaliseerijad, Outstanding Achievement ehk aasta parim saavutus nii mõne firma kui isiku poolt, 4YFN aga valib välja aasta parima startupi. nende auhinnaüritus toimub GLOMO jagamisest eraldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles