Eesti e-jalgpalli rahvuskoondis kohtus Saksamaa ja Põhja-Iirimaaga

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

FIFAe Rahvuste Karikaturniiri kvalifikatsiooni kolmandal mängunädalal on Eesti vastasteks Saksamaa, Bulgaaria, Slovakkia, Island ja Põhja-Iirimaa. Mängud toimuvad 10. ja 11. märtsil. Eestit esindavad Henry William "NKFC_Henry" Heinola ja Kristjan "Baymannz" Baumann.

Kaotus Saksamaale ja võit Põhja-Iirima üle seadis Eesti turniiri teiseks päevaks edetabelis kolmandale kohale ning seeläbi säilib võimalus pääseda kõrgemasse divisioni.

Käesoleva aasta FIFAe Rahvuste Karikaturniir toimub 2v2 mängulaadis ehk põhirõhk on mängijate omavahelisel koostööl. Loosi tahtel sattus Eesti teise koverentsi ning seni on kõik mängud tehtud teises divisionis.

Kõikidele Eesti mängudele on võimalik kaasa elada Twitch.tv keskkonnas. Mänge kommenteerivad Tallinna Kalevi e-sportlane Andreas Jass Valdaru ja Postimees Spordi ajakirjanik Christopher Krutto.

Foto: e-sport Media Group

AJAKAVA

10. märts:
19:45 ülekande algus
19:50 Eesti - Saksamaa
20:45 Eesti - Põhja-Iirimaa

11. märts
18:50 ülekande algus
18:55 Eesti - Bulgaaria
19:50 Eesti - Island

Eduka soorituse korral on riikidel võimalik kvalifikatsioni mängunädalatelt tagada koht FIFAe Rahvuste Karikaturniiri finaalil, kuhu pääsevad 23 parimat riiki. Teine võimalus selleks on maikuus, mil toimub kvalifikatsiooniturniir.

Eesti e-jalgpalli koondise turniiridel osalemist koordineerib e-Sport Meedia Grupp koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga. Ülekannet toetavad PlayStation ja LG UltraGear.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles