Vaata ülekannet ⟩ Eesti parimad e-jalgpallurid kohtuvad Bulgaaria ja Islandi rahvuskoondistega

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

FIFAe Rahvuste Karikaturniiri kolmanda mängunädala raames on veel jäänud kohtumised Bulgaaria ja Islandiga. Eestit esindavad Henry William "NKFC_Henry" Heinola ja Kristjan "Baymannz" Baumann. Ülekanne algab kell 18:50.

Foto: e-sport Media Group

Pärast esimest mängupäeva on Eesti edetabelis 12. punktiga kolmandal kohal ning kindlal kursil, et pääseda kõrgemasse divisioni. Seni oleme kaotanud kaks mängu Saksamaa koondislastele ning võitnud Põhja-Iirimaad.

Kõikidele Eesti mängudele on võimalik kaasa elada Twitch.tv keskkonnas. Mänge kommenteerivad Tallinna Kalevi e-sportlane Andreas Jass Valdaru ja Postimees Spordi ajakirjanik Christopher Krutto.

AJAKAVA
18:50 ülekande algus
19:50 Eesti - Island

Eduka soorituse korral on riikidel võimalik kvalifikatsiooni mängunädalatelt tagada koht FIFAe Rahvuste Karikaturniiri finaalil, kuhu pääsevad 23 parimat riiki. Teine võimalus selleks on maikuus, mil toimub kvalifikatsiooniturniir.

Eesti e-jalgpalli koondise turniiridel osalemist koordineerib e-Sport Meedia Grupp koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga. Ülekannet toetavad PlayStation ja LG UltraGear.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles