Dysoni õhupuhastiga kõrvaklappe peetakse aprillinaljaks

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Dysoni uut seadet peetakse aprillinaljaks, sest see näeb nii ebamaine välja.
Dysoni uut seadet peetakse aprillinaljaks, sest see näeb nii ebamaine välja. Foto: Dyson

Dyson esitles enne naljapäeva oma uut toodet - mürasummutavaid kõrvaklappe koos õhupuhastajaga, mille kohta arvustajad on pakkunud, et see sobiks pigem 1. aprilli tooteks. Tegemist on veidra aparaadiga, mille kandja võiks hämaral õhtul tänaval vastu tulles teisi ära ehmatada. Dyson siiski kinnitab, et tegemist on täiesti tõsise ja tootmisvalmis tootega.

31. märtsil esitletud toode on tolmuimejate, õhupuhastajate ja muude kodumajapidamises vajalike seadmetega tuntuks saanud ja üsna hinnatud brändi viimane värskeim uudis. Dyson Zone´i nime kandev kantav seade katab nii kõrvu kui osaliselt ka nägu. Kõrvu kaitstakse liigse taustamüra eest, summutades helisid nagu aktiivse mürasummutusega klapid ikka. Hoopis haruldasem on aga üle näo maskina laiuv õhupuhasti, mis peaks sissehingatavat õhku tahketest osakestest ja bakteritest puhastama.

Dysoni õhupuhastis kasutatav filtreerimistehnika püüab kinni 99 protsenti osakestest, mille suurus on vähemalt 0,1 mikronit, sealhulgas tolmu, õietolmu ja bakterid. Viirused on liiga väikesed, et seadme filtrisse kinni jääda. Nende peatamiseks peaks seadme all veel maski kandma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles