Samsung lubab telefoniomanikel oma seadmeid ise «ametlikult» parandama hakata

tehnika.postimees.ee
Copy
Nii käib koduste vahenditega Samsungi telefoni avamine.
Nii käib koduste vahenditega Samsungi telefoni avamine. Foto: kaader videost / iFixit

Nutitelefonidel on seni olnud isegi selline pealtnäha lihtne tegevus nagu sisseehitatud aku vahetamine üsna ebamugav ning igaüks, kes selle ette võtab, riskib teadmatusest millegi katki tegemisega. Samsung otsustas USA-s selle võimaluse kõigile avada ja pakub peagi igakülgset tuge oma seadme ise kodus parandamisel. Nii saab toota vähem rämpsu ja kasutajad ei viska mõne tühise pisivea pärast oma nutiseadet minema.

Samsung alustas iseparandamise programmiga seadmete kasutusaja pikendamiseks, ringmajanduse edendamiseks ja e-jäätmete vähendamiseks, mainitakse uudises.

Samsung Electronics America lisas, et Galaxy seeria seadmete omanikud saavad alates sellest suvest igakülgse tootjapoolse toega võtta populaarseimate mudelite Galaxy S20 ja S21 nutitelefonide ning Galaxy Tab S7+ tahvelarvutite remondi enda kätte. Kasutajad saavad juurdepääsu seadmete originaalosadele, vajalikele parandustööriistadele ja samm-sammulistele remondijuhenditele. Samsung teeb selles koostööd juhtiva veebipõhise remondikogukonnaga iFixit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles