Järgmine nädal toob huvitavaid uudiseid mobiilisõpradele

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastane Mobile World Congress.
Möödunud aastane Mobile World Congress. Foto: SCANPIX

Tuleval nädalal algab Barcelonas järjekordne rahvusvaheline mobiilivaldkonna suursündmus Mobile World Congress 2012 (MWC 2012), kus tootjad tutvustavad hulgaliselt uusi ja põnevaid mobiilseadmeid.

MWC 2012 lubab tuua tarbijateni tootjate kõige uuemad, võimsamad ja kiiremad mobiilseadmed, hõlmates arvukalt nii uusi nutitelefone kui tahvelarvuteid.

Sony jaoks kujuneb seekordne MWC tõenäoliselt kohaks, kus ettevõte võtab täielikult üle Sony Ericssoni tooteportfelli, tutvustades mitmeid uusi nutitelefoni mudeleid.

Sony Xperia S’i on ettevõte küll juba tutvustanud, samas oodatakse veel paari uue mudeli nagu Xperia Nypon ja Kumqat avalikustamist.

Taiwani mobiilitootja HTC jaoks on MWC olnud alati kohaks, kus hulgaliselt uusi tooteid tutvustatakse. Erand ei tohiks olla ka seekordne üritus, seda enam, et ettevõte vajab peale vahepealset aktsia hinna märgatavat langust uut hingamist.

Spekulatsioonide kohaselt võib HTC tutvustada oma neljatuumalist seadet, milleks võib olla HTC Edge või HTC Endeavor.

Nokia on paaril viimasel aastal valmistanud oma esinemisega MWC’l pettumuse, hindab Techradar. Seda kõrgemad on ootused ettevõtte suhtes tänavu ning näib, et Nokial ka on, mida näidata, kuna mobiilitootja on haaranud üritusel enda kasutusse märkimisväärse suurusega pinna.

Senise info kohaselt kavatseb Nokia tutvustada vähemalt üht uut Windowsi platvormiga tippmudelit, samuti odavama hinnaklassi Lumia mudelit.

Kõigele lisaks oodatakse Nokia Pureview 808 avalikustamist, mille näol on tegu N8 järeltulijaga.

MWC 2012 toimub 27. veebruarist 1. märtsini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles