OTSEÜLEKANNE ⟩ MängudeÖÖl tehakse selgeks parimad mängurid ning nähakse maadlejaid teineteist tükkideks võtmas

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy

MängudeÖÖ, Eesti üks tuntumaid videomänguüritusi, sai alguse 2010. aastal, kui kinos Sõprus kogunesid mänguhimulised inimesed, et omavahel erinevatel võistlustel mõõtu võtta. Nüüd, 12 aastat hiljem tullakse taas kokku samade seinte vahele!

Kui pealinn jääb sinu jaoks liiga kaugeks ei tasu siiski meelt heita, sest võid ürituse melust osa saada otseülekande vahendusel! Näha ja kogeda on nii mõndagi. Näiteks hakatakse üritusel läbi viima erinevaid duelle.

Kui üldiselt saavad need läbi viidud videomängudes, nagu «FIFA 22» ja «Tekken 7», siis mõned neist jõuavad ka päris ellu. Esmalt tehakse selgeks Eesti parim kivi-paber-käärid mängija, seejärel hakkab aga Eesti show-maadleja Mikk Vainula enda kodumaa au kaitsma.

Nimelt on Kanadast pärit Dylan «Back Breaker» Broda üpriski tusane, et peab mingil «nohikute üritusel» kaklema. Kahe mehe kokkupõrge saab olema suurejooneline ning levib üle terve kinosaali.

Lisaks sellele saab näha ka freestyle-jalgpallurit, Comedy Estonia koomikuid ning õhtule panevad punkti DJ-de ja VJ ühisprogramm, mis hellitab kõrva ja pakub silmailu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles