Ukrainas võib Venemaa tapatööd teha Euroopa Liidust neile müüdud relvade ja tehnoloogia toel (2)

tehnika.postimees.ee
Copy
Selles 1. aprillil otsa leidnud tanksiki võisid olla Prantsuse Thalese optilised sihtimissüsteemid. Thales on teadaolevalt jätkuvalt koostööd tegemas ka uue Vene reisilennuki Su100 loomisel: nad on lubanud selle jaoks tarnida kogu avioonika.
Selles 1. aprillil otsa leidnud tanksiki võisid olla Prantsuse Thalese optilised sihtimissüsteemid. Thales on teadaolevalt jätkuvalt koostööd tegemas ka uue Vene reisilennuki Su100 loomisel: nad on lubanud selle jaoks tarnida kogu avioonika. Foto: OLEKSANDR KLYMENKO

Deutsche Welle refereerib Briti ajalehte, kus väideti, et Euroopa Liidu liikmesriigid on müünud alates Krimmi annekteerimisest Venemaale sadade miljonite eurode eest relvastust ja selle ehitamiseks vajalikku tehnoloogiat. Suurimad surmakaupmehed on olnud Saksamaa ja Prantsusmaa ettevõtted.

Deutsche Welle vahendab The Telegraphi uudist selle kohta, et vähemalt 10 EL-i liikmesriiki on Krimmi annekteerimise järgselt Venemaale kehtestatud embargost mööda läinud tarninud Venemaale erinevat sõjavarustust ligi 350 miljoni euro väärtuses. Teleraphi algse teate kohaselt on tegemist Euroopa liidu andmetega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles