Samsung tõi turule projektoriga nutitelefoni Galaxy Beam

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Beam.
Samsung Galaxy Beam. Foto: Samsung

Samsung avalikustas Mobile World Congress’il projektoriga nutitelefoni Samsung Galaxy Beam, millega kasutajad saavad kõikjal esitada ja jagada multimeediumsisu suurel helendaval projektoriekraanil.

Galaxy Beami abil saavad kasutajad fotosid, videoid või muud digitaalmeediat pere ja sõpradega jagada, esitades seadmes olevat sisu seinal, lael või muul ühtlasel pinnal.

Galaxy Beami selge, suure eraldusvõimega, kuni 50 tolli laiusel ekraanil esitatava projektsiooniga saab hetkega kuvada mitmesugust multimeediumsisu ‒ videolõike, kaarte, äriteavet või mänge. Seadmel on spetsiaalne projektorirakendus, millega saab lihtsalt ainult mõne toiminguga sisu valida ja projektori aktiveerida.

Sisseehitatud projektorist hoolimata pole seadme loomisel tehtud järeleandmisi stiilis või kaasaskantavuses ‒ seade on vaid 12,5 millimeetri paksune ja sellel on elegantne ergonoomiline disain.

Telefonil on operatsioonisüsteem Android 2.3 Gingerbread ja 1GHz kahetuumaline protsessor. 8 GB sisemällu saab salvestada küllaldaselt multimeediumit ning tänu võimsale 2000 mAh akule saab sisu kauem esitada ja seadet vabamalt kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles